| İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ekremşanti Yönetici
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 06/11/10 Nerden : Cehennemin Dibinden =) Lakap : Ümitkolik
| Konu: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Salı Ara. 14, 2010 1:39 am | |
| İyi okumalar arkadslar
Adım : Yaren Yaşım:16 Burcum:Oğlak Nereliyim : Adanalıyım
Tuttuğum Takım:En büyük Cimbom ! En büyük hayalim: Hmm..Şu sınavların olmadığı heranımı internette geçirebileceğim bir dünya istiyorum Haa yanımda kankalarım Özge Bilge ve Hayride olursa iyi olur En Sevdiğim müzik türü: Rock ve pop .. Yptığım en büyük çılgınlık : Benim çoğu yaptığım şey çılgınlık zaten
Hayat felsefem : Çok ciddiye almayın şu hayatı Nasıl olsa içinden çıkamayacağız .. Hayattan beklentilerim : Gölge etme başka ihsan istemem Hayatımdan memnun muyum ? : Ee Yani memnunum heralde En sevdiğim / En nefret ettiğim renk : Gri , mor / Lacivert
Simdi yasadığım yerde değilde baska bir yerde yasamak istermiydim ? : Valla Türkiye'mde mutluyum ah birazda zekamızı kullanabilsek.. Türkiye dışında bir ülke secmek zorunda kalsam hangi ülkeyi isterdmm : Hmm.. Sanırım İsviçre yada Norveçe giderdim sonucta suan Dünyanın en gelismis iki ülkesi.. Yaşadığım yerin en çok neyini seviyorum ? : Burası Kebap diyarıı ! Geçmişte yaşama olanağım olsaydı kim olmak isterdim ?: Kesinlike ilk olarak Nicholas Flamel ikinciside Leonardo Da vinci ..
En sevdiğim film : Şu sıralar Sihirbazın Çırağını izledim ve beğendim.. En sevdiğim tatlı türü : Profiterol .) En sevdiğim müzik aleti: Elektro gitar .. En sevdiğim /sevmediğim Ay :Ocak / Eylül En sevdiğim /sevmediğim dizi : Çakıl Taşlarıydı ama o bittiğine göre Yahşi Cazibe / Fatmagülün Suçu Ne ? En sevdiğim / sevmediğim gün : Cuma / Pazartesi En sevdiğim / Sevmediğim isim : Mustafa Kemal / Fatmagül En sevdiğim / sevmediğim ders : Matematik / Fizik En sevdiğim / sevmediğim içecek :(su haricinde ) Sıcak çikolata / ---- En sevdiğim / sevmediğim hayvan : Kedi ve köpek / Yılan En sevdiğim / sevmediğim yemek :Mantarlı tavuk sote / pırasa En sevdiğim / sevmediğim oyuncu : Josh Hutcherson / Kıvanc Tatlıtuğ :/ En sevdiğim / sevmediğim mevsim : Kış / Sonbahar Bu aralar en çok kullandığım kelime : Bacım En sevdiğim / sevmediğim Tv programı : Beyaz Show / ----
Uğurlu Sayım : 5 Nickim Neden ? : Bilmem hiç düsünmedm atmısımdır kafadan büyük ihtimalle En sevdiğin ülke?:İtalya En büyük takıntın?: Arkadaslarımın ve kendimin saçını ellerim muhakkak En son izlediğin film?: Terabithia köprüsü .. fantastik ama sürekliyici bir filmdi En çok korktuğun şey: Havasız kalıp ölmek .. En son okuduğun kitap?:Simyacı diye bir kitaptı.. En istikrarlı olduğun konu? Hiç bir fikrim yok En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? : Bir şeyi istediğim zaman mutlaka elde etmem / Dikkatsizim
Forumda tanıştığın ilk üye: ekremşanti Forumu 5 kelime ile tanımla: I love you Ümit Kantarcılar Forumda en beğendiğin nick: Bilmem hic dikkat etmedim Forumda en uzun online süren: 1-2 saat Ama daha yeni olduğumdan Forumumuzu nereden buldunuz? ekremşanti namıdiğer ''uras92''ve namıdiğer ''hayri ''saolsun Seni Bu Foruma Bağlayan Nedir ?:Dostluk heralde Forumda en çok vakit ayırdığın bölüm: Sanal Senaryolarınız .)
Bu Forumda en sevdiğin 3 Arkadaşın : ekremşanti,ekremşanti,ekremşanti
Forumda en gereksiz bulduğun bölüm:Sanırım diğer dizilerin bulunduğu bölümü pek sevmedim
Çakıl taşları dizisinde en sevdiğin karakter: Sevil
Forumda moderatör olsan hangi bölümlere olmak isterdin? : Sanal Senaryolarınız ve Üyeler için bulunan bölüme
Forumun admini siz olsaydınız değiştirmek istediğiniz şey ne olurdu?: Yoo pek birşey değiştirmek istemezdim heralde
Ve.. Birdahaki röportajda daha iyi olması için yapmamız gereken bir değişiklik varmı ? : Soruları azaltın valla ellerim koptu yaa
_________________ Çok farklı bir dünya...
Simya .. Nicolas Flamel.. Sion Tarikatı .. Felsefe Taşı... Ölümsüzlük.. | |
|
| |
eko99wampRella Üye
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 04/12/10 Yaş : 30 Nerden : Simyacıların Kentinden... Lakap : SenaRyo GüzeLi ;)
| |
| |
Ekremşanti Yönetici
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 06/11/10 Nerden : Cehennemin Dibinden =) Lakap : Ümitkolik
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Salı Ara. 14, 2010 2:04 am | |
| iyi tanıdık xD xD xD yarencim Bakalım 2.ci röportaj kiminle olcak xD ??
Seni Tanıdığıma çooook memnun oldum | |
|
| |
eko99wampRella Üye
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 04/12/10 Yaş : 30 Nerden : Simyacıların Kentinden... Lakap : SenaRyo GüzeLi ;)
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Salı Ara. 14, 2010 2:12 am | |
| Teskur ederm Bişi sorucam enn son röportaj yapılan kisi seçse bi sonraki kişiyi Ne kadar fırsatcıyım dimi | |
|
| |
Ekremşanti Yönetici
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Salı Ara. 14, 2010 2:14 am | |
| aaa çok güzel fikir tebrik ederim tamamdır!!!!
Röportajı yapılan kişi sıradakini seçsin !!!!! | |
|
| |
eko99wampRella Üye
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Salı Ara. 14, 2010 5:52 am | |
| Ya yok canım ben sadece öle saka yaptıydım ama öle mi yani ? | |
|
| |
Ekremşanti Yönetici
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Salı Ara. 14, 2010 9:34 am | |
| Bence şahane fikir hem böylece kimseye haksızlık olmaz xD
| |
|
| |
eko99wampRella Üye
| |
| |
Ekremşanti Yönetici
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Çarş. Ara. 15, 2010 12:28 am | |
| xD xD site sahibiyle röportaj hhahahaha evet seç bakalım Yav sitede 3-4 kişiyiz zati xD | |
|
| |
eko99wampRella Üye
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Çarş. Ara. 15, 2010 2:54 am | |
| | |
|
| |
Ekremşanti Yönetici
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Çarş. Ara. 15, 2010 2:58 am | |
| | |
|
| |
HaZiN.. Üye
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Çarş. Ara. 15, 2010 10:58 pm | |
| seni tanıdığıma çok sevindim bende kübra (= | |
|
| |
eko99wampRella Üye
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Perş. Ara. 16, 2010 3:44 am | |
| Merhaba Kübra'cmm | |
|
| |
HaZiN.. Üye
| |
| |
eko99wampRella Üye
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 C.tesi Ara. 18, 2010 3:58 am | |
| | |
|
| |
Elvan Üye
| Konu: Geri: İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 Paz Ara. 19, 2010 2:19 am | |
| Eveet hayatımın ilk röportajını burada yapıyorum gereğini arz ederim Saygılarımla.. İyice saçmaladım | |
|
| |
| İlk Röportajımız eko99wampRella ile 14/12/2010 | |
|