|
|
| Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Cemre Yönetici
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/11/10 Nerden : Bursa Lakap : Gidenin Dostu Olmaz.
| Konu: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Ptsi Kas. 22, 2010 3:21 am | |
| Fox Sitesinde Artık cakıl tasları gözükmüyor ! Dizimizin baska kanala gececeği cok yuksek . işallah bitmesin değişsin.!
| |
| | | Ekremşanti Yönetici
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 06/11/10 Nerden : Cehennemin Dibinden =) Lakap : Ümitkolik
| Konu: Geri: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Ptsi Kas. 22, 2010 3:21 am | |
| Fox Tv'yi Bu İhanetinden Dolayı Kınıyoruz | |
| | | Cemre Yönetici
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/11/10 Nerden : Bursa Lakap : Gidenin Dostu Olmaz.
| Konu: Geri: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Ptsi Kas. 22, 2010 3:24 am | |
| | |
| | | Asi seker Üye
| Konu: Geri: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Ptsi Kas. 22, 2010 8:48 pm | |
| ya yeni dizi felan soyluyorlar birde dizinin senaryosunu bile koymushlar facede dogrumu acaba?senenaryo igrenc diye bilirim birde cekimlere baslamishlar diyorlar | |
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 06/11/10 Nerden : Cehennemin Dibinden =) Lakap : Ümitkolik
| Konu: Geri: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Ptsi Kas. 22, 2010 8:58 pm | |
| | |
| | | mltm Üye
| Konu: Geri: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Çarş. Kas. 24, 2010 5:53 am | |
| ben çt den başka, yeni bi dizi istemiyorum.hiçbir senaryo çt ninki kadar güzel olamazz:( | |
| Konu: Geri: Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! Çarş. Kas. 24, 2010 7:43 pm | |
| - mltm demiş ki:
- ben çt den başka, yeni bi dizi istemiyorum.hiçbir senaryo çt ninki kadar güzel olamazz:(
aynen ya ben ÇT mi istiyorum | |
| | | | Fox Tv , Sitesinden Cakıl taslarını kaldırmış ! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|